Esitelmätilaisuus 26.4.2021 klo 17

Koronapandemian vuoksi katkolla ollut esitelmätoimintamme käynnistyy jälleen.

Maanantaina 26.4. klo 17.00 alkaen seuramme sihteeri Essi Jouhki esitelmöi teinikuntatoiminnan muistoista ja kokemuksista suomalaisissa oppikouluissa 1950–70-luvuilla. Tilaisuus pidetään videoviestintäpalvelu Zoomin avulla. Voit osallistua kokoukseen joko nettiselaimellasi tai ladata ilmaisen ohjelman kotikoneellesi täältä: https://zoom.us/download

 

Paikka: Zoom-tila osoitteessa: https://jyufi.zoom.us/j/63543403680 (salasana: 972852).

Aika: 26.4.2021 klo 17.00–18.00

Aihe: Esitelmätilaisuus: "Muistoja ja kokemuksia teinikuntatoiminnasta 1950–70-lukujen oppikouluissa".

 

Ohjeet Zoomin käyttöön:

Yllä mainitusta Zoom-linkistä avautuu selainikkuna, jonka jälkeen pääset avaamaan kokouksen klikkaamalla ”Open Zoom”. Jos et ole ladannut sovellusta etukäteen, tarjoaa selain sovelluksen lataamista. Pääsykoodi esitelmätilaisuuteen on 972852.

Jos osallistut selaimella, avaa linkki selaimella. Tulet sivulle, jossa ehdotetaan Zoomin sovelluksen latausta, mutta pääset osallistumaan selaimella klikkaamalla ikkunan alalaidassa olevaa ”Join from your browser” -linkkiä. Sen jälkeen hyväksy käyttöehdot ja kirjoita koko nimesi osallistujanimeksi ja klikkaa ”Join”. Mikäli olet kirjautunut Zoom-käyttäjä, nimeä ei tarvitse erikseen määrittää.

Päästyäsi kokoukseen sisään, klikkaa vielä alakulmasta ”Join audio” ja avautuvasta ikkunasta ”Join with computer audio”. Saat säädettyä ääntäsi ja videokuvaasi vasemman alalaidan painikkeista. Sitten saat ne tarvittaessa päälle vasemman alalaidan ”Mute” tai ”Unmute” ja ”Start video” tai ”Stop video” -painikkeista.