Seuran kevätkokous 11.4.

Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seura ry:n kevätkokous

Aika: 11.4. klo 17.00

Paikka: Etäyhteys Zoom-videoviestintäpalvelussa

Liitteet:

Ilmoittautuminen: Kevätkokoukseen on ilmoittauduttava seuran sihteerille (essi.k.jouhki(at)jyu.fi)  4.4. mennessä. Saat vastausviestinä kokouslinkin ja salasanan.

-  -  -  -

Esityslista:

1 § Seuran hallituksen puheenjohtaja avaa kokouksen.

2 § Kokous valitsee kokoukselle puheenjohtajan, sihteerin, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.

3 § Kokouksen puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

4 § Vahvistetaan kokouksen työjärjestys.

5 § Esitellään seuran toimintakertomus.

6 § Esitellään seuran tilinpäätös ja toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä vastuuvelvollisille.

7 § Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

8 § Kokouksen puheenjohtaja päättää kokouksen.

 

Etäyhteydellä osallistuminen: Käytämme videoviestintäpalvelu Zoomia. Voit osallistua kokoukseen joko nettiselaimellasi tai ladata ilmaisen ohjelman kotikoneellesi täältä: https://zoom.us/download

Kokoukseen pääset klikkaamalla saamaasi kokouslinkkiä. Linkistä avautuu selainikkuna, jonka jälkeen pääset avaamaan kokouksen sen avulla klikkaamalla Open Zoom. Jos et ole ladannut sovellusta etukäteen, tarjoaa selain sovelluksen lataamista.

Jos osallistut selaimella, avaa linkki selaimella. Tulet sivulle, jossa ehdotetaan Zoomin sovelluksen latausta, mutta pääset osallistumaan selaimella klikkaamalla ikkunan alalaidassa olevaa Join from your browser -linkkiä. Sen jälkeen hyväksy käyttöehdot ja kirjoita koko nimesi osallistujanimeksi kokoukseen ja klikkaa Join. Mikäli olet kirjautunut Zoom-käyttäjä, nimeä ei tarvitse erikseen määrittää.

Päästyäsi kokoukseen sisään, klikkaa vielä alakulmasta Join audio ja avautuvasta ikkunasta Join with computer audio. Saat säädettyä ääntäsi ja videokuvaasi vasemman alalaidan painikkeista. Sitten saat ne tarvittaessa päälle vasemman alalaidan Mute/Unmute- ja Start/Stop video -painikkeista.