Seuran kevätkokous 14.9.2020

Aika: 14.9. klo 18.00

Paikka: Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, Helsinki), sali 208 ja etäyhteys Zoom-videoviestintäpalvelussa https://helsinki.zoom.us/j/68563699862?pwd=M3hSWU1ONk45RzlTWW1qQ1RhTlZ4Zz0 (pääsykoodi: 620286) 

Liitteet:

Ilmoittautuminen: Koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi kevätkokoukseen on ilmoittauduttava 4.9. mennessä.

-  -  -  -

Eduskunta on 21.4.2020 hyväksynyt väliaikaisen poikkeamisen yhdistyslakiin Covid-19-pandemian takia. Sen mukaan yhdistyksen sääntömääräinen kokouksen voidaan pitää 30.9.2020 mennessä, vaikka yhdistyksen säännöissä kokoukselle olisi määritelty varhaisempi ajankohta.

-  -  -  -

1 § Seuran hallituksen puheenjohtaja avaa kokouksen.

2 § Kokous valitsee kokoukselle puheenjohtajan, sihteerin, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja

kaksi ääntenlaskijaa.

3 § Kokouksen puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

4 § Vahvistetaan kokouksen työjärjestys.

5 § Esitellään seuran toimintakertomus.

6 § Esitellään seuran tilinpäätös ja toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunto sekä

päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä

vastuuvelvollisille.

7 § Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

8 § Kokouksen puheenjohtaja päättää kokouksen.

 

Ohjeet kokoukseen osallistumiseen:

Kokoukseen on mahdollista osallistua joko paikan päällä Tieteiden talolla tai etäyhteydellä. Kokoukseen osallistumisen edellyttää ilmoittautumista sähköpostitse viimeistään 4.9. seuran sihteerille Essi Jouhkille (essi.k.jouhki@jyu.fi).

Ilmoita sähköpostissa nimesi ja osallistutko kokoukseen Tieteiden talolla vai etäyhteydellä.

Kokoontumisohjeiden mukaan Tieteiden talon saliin 208 saa ottaa enintään viisi henkilöä. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Etäyhteydellä osallistuvat: Käytämme videoviestintäpalvelu Zoomia. Voit osallistua kokoukseen joko nettiselaimellasi tai ladata ilmaisen ohjelman kotikoneellesi täältä: https://zoom.us/download

Kokoukseen pääset klikkaamalla seuraavaa linkkiä: https://helsinki.zoom.us/j/68563699862?pwd=M3hSWU1ONk45RzlTWW1qQ1RhTlZ4Zz0

Linkistä avautuu selainikkuna, jonka jälkeen pääset avaamaan kokouksen sen avulla klikkaamalla Open Zoom. Jos et ole ladannut sovellusta etukäteen, tarjoaa selain sovelluksen lataamista. Pääsykoodi on 620286.

Jos osallistut selaimella, avaa linkki selaimella. Tulet sivulle, jossa ehdotetaan Zoomin sovelluksen latausta, mutta pääset osallistumaan selaimella klikkaamalla ikkunan alalaidassa olevaa Join from your browser -linkkiä. Sen jälkeen hyväksy käyttöehdot ja kirjoita koko nimesi osallistujanimeksi kokoukseen ja klikkaa Join. Mikäli olet kirjautunut Zoom-käyttäjä, nimeä ei tarvitse erikseen määrittää.

Päästyäsi kokoukseen sisään, klikkaa vielä alakulmasta Join audio ja avautuvasta ikkunasta Join with computer audio. Saat säädettyä ääntäsi ja videokuvaasi vasemman alalaidan painikkeista. Sitten saat ne tarvittaessa päälle vasemman alalaidan Mute/Unmute- ja Start/Stop video -painikkeista.