Seuran kevätkokous 26.4.2021

Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seura ry:n kevätkokous

Aika: 26.4. klo 18.00

Paikka: Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, Helsinki), sali 312 ja etäyhteys Zoom-videoviestintäpalvelussa

Liitteet:

Ilmoittautuminen: Koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi kevätkokoukseen on ilmoittauduttava seuran sihteerille 21.4. mennessä. Saat ilmoittautumisen yhteydessä kokouslinkin ja salasanan.

-  -  -  -

Eduskunta on 20.10.2020 hyväksynyt väliaikaisen poikkeamisen yhdistyslakiin Covid-19-pandemian takia. Sen mukaan yhdistyksen sääntömääräinen kokouksen voidaan pitää tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla, vaikka tällaista menettelyä ei ole sallittu yhdistyksen säännöissä.

-  -  -  -

Esityslista:

1 § Seuran hallituksen puheenjohtaja avaa kokouksen.

2 § Kokous valitsee kokoukselle puheenjohtajan, sihteerin, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja

kaksi ääntenlaskijaa.

3 § Kokouksen puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

4 § Vahvistetaan kokouksen työjärjestys.

5 § Esitellään seuran toimintakertomus.

6 § Esitellään seuran tilinpäätös ja toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä vastuuvelvollisille.

7 § Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

8 § Kokouksen puheenjohtaja päättää kokouksen.

 

Ohjeet kokoukseen osallistumiseen:

Kokoukseen on mahdollista osallistua joko paikan päällä Tieteiden talolla tai etäyhteydellä. Kokoukseen osallistumisen edellyttää ilmoittautumista sähköpostitse viimeistään 21.4. seuran sihteerille Essi Jouhkille (essi.k.jouhki@jyu.fi).

Ilmoita sähköpostissa nimesi ja osallistutko kokoukseen Tieteiden talolla vai etäyhteydellä.

Kokoontumisohjeiden mukaan Tieteiden talon saliin 312 saa ottaa enintään viisi henkilöä. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Etäyhteydellä osallistuvat: Käytämme videoviestintäpalvelu Zoomia. Voit osallistua kokoukseen joko nettiselaimellasi tai ladata ilmaisen ohjelman kotikoneellesi täältä: https://zoom.us/download

Kokoukseen pääset klikkaamalla saamaasi kokouslinkkiä. Linkistä avautuu selainikkuna, jonka jälkeen pääset avaamaan kokouksen sen avulla klikkaamalla Open Zoom. Jos et ole ladannut sovellusta etukäteen, tarjoaa selain sovelluksen lataamista.

Jos osallistut selaimella, avaa linkki selaimella. Tulet sivulle, jossa ehdotetaan Zoomin sovelluksen latausta, mutta pääset osallistumaan selaimella klikkaamalla ikkunan alalaidassa olevaa Join from your browser -linkkiä. Sen jälkeen hyväksy käyttöehdot ja kirjoita koko nimesi osallistujanimeksi kokoukseen ja klikkaa Join. Mikäli olet kirjautunut Zoom-käyttäjä, nimeä ei tarvitse erikseen määrittää.

Päästyäsi kokoukseen sisään, klikkaa vielä alakulmasta Join audio ja avautuvasta ikkunasta Join with computer audio. Saat säädettyä ääntäsi ja videokuvaasi vasemman alalaidan painikkeista. Sitten saat ne tarvittaessa päälle vasemman alalaidan Mute/Unmute- ja Start/Stop video -painikkeista.