Seuran Koulu ja menneisyys -vuosikirjan 2017 kirjoittajakutsu

Kirjoituskutsu Koulu ja menneisyys -vuosikirjan kirjoittajille

Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seuran vuosijulkaisu Koulu ja menneisyys ilmestyy 55. kerran vuonna 2017. Kirjalla ei ole erityistä teemaa, joten kaikki kasvatuksen ja koulutuksen historiaan liittyvät kirjoitukset ovat tervetulleita. Suomen täyttäessä tänä vuonna sata vuotta toivomme kirjoituksia, jotka pureutuvat tuohon vuosisataiseen historiaan tai johonkin yksittäiseen ajanjaksoon tuolta aikakaudelta. Toivomme erityisesti vertaisarviointiin tähtääviä kirjoituksia, mutta myös muunlaiset kirjoitukset kuten katsaukset, puheenvuorot ja muistelut ovat tervetulleita. Kirjoitusohjeet löytyvät osoitteesta: ”vuosikirjan kirjoitusohjeet

Mikäli kiinnostuit kirjoittamaan vuoden 2017 vuosikirjaan, ilmaise kiinnostuksesi lähettämällä kirjoituksesi otsikko ja lyhyt kuvaus tulevasta sisällöstä 30.4.2017 mennessä allekirjoittaneelle sähköpostiosoitteeseen janne.santti@helsinki.fi.

 Huom. !!! Voit tarjota vielä kesäkuun alkuun asti referee-artikkeleitakin!

Vertaisarviointimenettelyyn tarkoitetut valmiit käsikirjoitukset on lähetettävä 1.6.2017 mennessä, kun taas muut käsikirjoitukset voi lähettää 1.9.2017 mennessä. Mahdolliset kysymykset voi esittää samaan osoitteeseen.

Kirjoittamisintoa toivottaen vuosikirjatoimituskunnan puolesta

FT Janne Säntti
vuosikirjan päätoimittaja